oktober 23rd, 2013

Vad händer just nu för 9:orna inför årets gymnasieval?

Dessa veckor har jag bokat upp informationspass för alla åk 9-klasser, där jag visar en film som presenterar alla de olika nationella gymnasieprogrammen. I morgon torsdag d. 24.10, har jag det sista infopasset med klass 9I och 9D.

Jag har också delat ut ett allmänt informationshäfte som rör det kommande gymnasievalet.

Dessa veckor har – och har haft –  ni åk 9-klasser era praoveckor: Kanske din praoplats gav dig tankar som kan påverka ditt gymnasieval?

Vecka 44, nästa vecka,  har ni ett välförtjänt höstlov och efter lovet, v. 45  onsdagen den 6 november, då har ni chans att på skoltid få göra studiebesök vid två olika gymnasieprogram på Furuhedsskolan.

TIPS:

Häng med här på syvbloggen, så missar du inte viktig information som rör gymnasievalet!

Här kommer jag bl a att publicera tider och tillfällen för olika gymnasieskolors Öppet Hus m m.

Då du har frågor och funderingar, boka då en tid för samtal hos mig! 🙂

 Lättast att boka tid med mig är genom Schoolsoft – eller genom att komma förbi mig på mitt kontor ute i Röda Hallen. Tänk dock på att jag då kan sitta i samtal (det är många som bokar och har bokat tider nu) eller kan vara på språng, ute i klass eller vara på möte el. dyl. –  men då når du mig alltid via Schoolsoft, för bokning av tid!

På Schoolsoft är jag ju Jenny Ivarsson.

Mina övriga kontaktuppgifter hittar du här (klicka)

Syv_JennyNo Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.